Actueel

Verbinding, contact, interactie….


Allemaal belangrijke woorden voor de manier waarop wij ons werk graag doen.

Allemaal woorden die ineens een andere lading en betekenis hebben gekregen. Actueel is nu contact op afstand, digitaal, via Zoom, Teams, en in combinatie met een thuissituatie. We hebben vierkante oogjes, een vrijdagmiddagborrel van achter de laptop, en verzinnen met elkaar nieuwe paden voor verbinding, contact en interactie.


En wat betekent de anderhalve meter economie voor onze interactie en verbinding?


Wij denken daar juist nu intensief over na. Wat kan er straks weer, wat kan er nu al!


Samen met u, onze opdrachtgevers, zoeken wij naar nieuwe manieren waarop we ontwikkeling vorm kunnen geven. Of het nu gaat over individuele-, team- of organisatieontwikkeling.


Zo faciliteren en begeleiden we onderdelen van leer- en ontwikkeltrajecten momenteel online.


Wij sparren (op afstand) met managers over de vragen en keuzes in de huidige situatie. Zoals “Hoe stuur ik mijn team aan?”, ”Hoe blijf ik echt in contact?”, “Hoe zorg ik voor de verbinding tussen de mensen onderling, tussen thuis- en niet-thuiswerkers, tussen ‘thuis’ en werk?”. “Hoe ga ik om met de zorgen van mijn medewerkers?” en “Voor welke dilemma’s sta ik als het gaat over de continuïteit van mijn organisatie?”. Vragen waarbij het behulpzaam is als iemand even mee denkt en mee kijkt.

En ook Team-begeleiding hoeft niet te wachten tot we elkaar weer kunnen treffen in één ruimte; online voelen mensen zich soms zelfs veiliger om iets te zeggen dan wanneer je bij elkaar zit.

Pragmavision staat juist nu ook voor u klaar om samen stappen te zetten in deze nieuwe tijd.

Siebke, Rob en Joop