Lean Management implementatie

Bij Lean Management worden de menselijke capaciteiten binnen een organisatie op een slimme manier ingezet om zoveel mogelijk waarde te creëren voor de klant. De succesvolle inzet van Lean Management leidt tot een efficiëntere organisatie met een constante kwaliteit waardoor het ook veel prettiger werken is. En dat is het wat ons zo aantrekt in Lean.

Wij helpen graag bij de implementatie van Lean. De basisprincipes van Lean Management zijn redelijk eenvoudig te begrijpen. Daarom is de implementatie van Lean Management wellicht op het eerste gezicht geen “rocket sience”. Maar omdat de denkpatronen van de organisatie moeten veranderen en omdat de organisatie het vermogen moet krijgen om met veranderen bezig te zijn, vraagt het om een goede begeleiding. Het management en de medewerkers moeten elkaar begrijpen en dezelfde ‘taal’ spreken.

Veel veranderinitiatieven mislukken omdat er te weinig aandacht voor de cultuurverandering is die nodig is om echt een organisatie te worden die zichzelf ‘vanzelf’ continu verbetert. En dat is juist waar wij op focussen.

Meer info? Rob Moerer (06 – 17 55 25 90),

rob.moerer@pragmavision.nl